Szolgáltatások

CIPŐKÉSZÍTÉS​

A legnemesebb kézműves munkával, rámán varrott, goiser varrott technikával, minőségi alapanyagok segítségével készítem a klasszikus alapminták szerinti cipőimet. Divattörténeti hagyományoknak megfelelően Oxford, Derbi, Norweger, Csatos  és Slipper típusokat.

A munka a személyes kapcsolat megteremtésével és méretvétellel kezdődik. Fontos megismerni a megrendelő lábának anatómiáját, járását, stílusát, igényeit. Így érhető el a tökéletes kényelem és megelégedettség. Az ötféle alaptípus számos variációja közül kiválasztjuk a megfelelőt. A felsőrész-, bőr- és színminták segítségével eldöntjük a cipő anyagát, színét, fazonját. A láb sajátosságait tükröző kaptafa segítségével kezdődhet is a munka. Legközelebb az elkészült, leápolt, csillogó, új cipő átadásakor találkozunk.

A szolgáltatás ára számos tényezőtől függ, ezért valamennyi cipőre egyedi árajánlatot adunk.

,
Bőrcipő

Full-brogue derbi

Az egyik legkedveltebb modell, amely egyesíti a kényelmet és a sportos eleganciát.

Fényesen csillogó bőrcipő

Double monk

Nevét a középkori szerzetesek csattal összefogott cipőjéről kapta. Ennek ellenére modern, fiatalos modell.

CIPŐJAVÍTÁS

A legjobb alapanyag választás, a megfelelő használat és a gondos kezelés ellenére előfordulhat, hogy egy minőségi cipő is javításra szorul. A Bors cipő műhelyében megtalálható minden szerszám, anyag és szaktudás arra, hogy a sérült, megviselt lábbeliből szinte újat varázsoljunk. Megszokott, szeretett cipőjét érdemes néha elhoznia hozzám, hogy megnövelt élettartammal, megszépítve kapja vissza.

Egy régi cipő, ami javításra vár

Nincs lehetetlen

Van Gogh cipőit is elvállanánk

Cipőjavítás

Felszerelés és szakértelem

Bár lehet, hogy itt kellene kezdeni...

Az egyedi, kézműves cipő előnyei:

Cipőápolás, a javítás megelőzése:

A cipők élettartalma és esztétikai értéke sokáig megőrizhető ha:

de_DEGerman
hu_HUHungarian de_DEGerman