Bors cipő?

Bemutatkozás

Bors László vagyok. Harmadik generációs cipőjavító és cipőkészítő családi vállalkozásban dolgozom Mosonmagyaróváron. A lábbelik szeretetét apám műhelyében már gyermekkoromban megéreztem. A cipész foglalkozás anyagait, szerszámait, fogásait is apámtól tanultam meg. Ezt a tudást fejlesztettem tovább az évek során. 1995-ben szereztem meg a cipőkészítő szakmai oklevelemet és lettem a családi vállalkozás aktív tagja.

Borslaszlo2

Kézműves hagyományok

Ahogy a gyakorlati tudásom és tapasztalatom gyarapodott rájöttem, hogy nagyobb kihívást kell vállalnom magammal és mesterségemmel kapcsolatban. Érzékeltem, hogy világszerte felértékelődnek a tradicionális, kézműves termékek. Ezért hagyományos technikával cipőket kezdtem készíteni azzal a céllal, hogy az exkluzív cipőgyártás terén a legjobb hazai szakemberek közé kerülhessek.

"Bors cipő"

A „Bors cipők” egyedi mérethez igazított kaptafa-modellek segítségével, minőségi bőrből és alapanyagokból készülnek. A személyes kapcsolatfelvétel során igyekszem a megrendelő minden igényét megvalósítani. Egy évezredek óta űzött, mára kiveszőben lévő foglalkozás titkait kutatva tökéletesítettem a technikát a fonal sodrásától a varráson át a díszítésig. Megrendelőim azt érezhetik, hogy a cipőt szinte „rá öntötték” a lábukra. Ugyanakkor egy klasszikus szépségű, igényes, értékes lábbeli megjelenésüket is gazdagítja.

Úgy érzem, hogy a családom kézműves hagyományait továbbfejlesztve megtaláltam azt a hivatást, amely boldoggá tesz. Egyre több ember viseli elégedetten a műhelyemből kikerülő termékeket. Visszajelzéseikből tudom, hogy jó úton járok.  Ha felkeltettem az érdeklődését, kérem keressen bátran. Ha pedig már ügyfelem volt, úgy tudhatja, hogy érdemes a következő pár cipőjét is velem készíttetni.

de_DEGerman
hu_HUHungarian de_DEGerman